Tip coordonate:Acesasta pagina a fost creata in ajutorul celor care au planul cadastral (desenul plus coordonatele) unui teren dar nu cunosc pozitia acestuia pe harta.
Un astfel de plan contine desenul terenului (la o scara anume) si sub acesta inventarul de coordonate, dat printr-un un tabel in care sunt precizate:
1. Sistemul de proiectie
2. Colturile terenului cu coordonatele acestora
Pentru Romania sistemul de proiectie este fie Stereo 70 fie Stereo 30 (pentru zona Bucuresti).
Tabelul are de obicei forma:
PunctE(m)N(m)
1597321.00318419.83
2597308.47318429.14
.........
Pentru a utiliza aceasta pagina este suficient sa introduceti coordonatele punctelor in zona de deasupra butonului Show (textul rosu) in formatul dat in exemplu (cu punctul ca delimitator zecimal, virgula intre coordonatele unui punct si ; intre puncte. NOU! Daca vreti sa vizualizati mai multe terenuri simultan puneti # intre terenuri) si apoi sa dati click pe butonul Show.
NOU! Pentru aria si perimetrul unui teren dati click pe conturul si/sau interiorul acestuia.
Daca terenul nu pare sa fie unde credeti incercati cu celalalt tip de proiectie sau inversati ordinea coordonatelor punctelor.
Daca este utilizata alta proiectie atunci puteti sa ma contactati la adresa dorin@beacom.ro pentru eventuala introducere a acelei proiectii in pagina.
Erorile de pozitionare sunt de cel mult 50cm. Pagina nu poate fi folosita pentru intarusarea terenului, in acest scop fiind necesara apelarea la o persoana autorizata in acest scop.
Pentru detalii puteti consulta articolul
Daca utilizati `ToPDF`, click dreapta pe documentul rezultat si `Save as`;